A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Квітневий ліцей" Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

,,Радіоолімпіада-2024''

Дата: 17.04.2024 13:13
Кількість переглядів: 4

Одним з пріоритетних завдань нашого ліцею є розвиток творчих здібностей здобувачів освіти. 24.02.24 року з метою створення сприятливих умов для розвитку здібностей обдарованої молоді, прищеплення інтересу до вивчення фізики, популяризації сучасної радіофізики, як новітньої науки, що бурхливо розвивається та суттєво впливає на рівень обороноздатності нашої країни, Харківським національним університетом імені В.Н.Каразіна проводилась Всеукраїнська тематична олімпіада фізики ,,Радіоолімпіада-2024''.

Щиро вітаємо учнів нашого ліцею Терновського Р. та Шимченка Є. / 9 кл./, Адамчук Д. і Бородавко К./10 кл./ , Грушевського І., Єдинак А. і Новикову Д./ 11 кл./ , які взяли участь в Олімпіаді і показали добрі результати!

Окрема подяка вчительці фізики Федюк Я.С. за роботу з обдарованими учнями!На зображенні може бути: 1 особа, гра в американський футбол, грає в баскетбол, навчається та текстНа зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень