A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Квітневий ліцей" Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

День ЦЗ

Традиційно в останні дні квітня в нашому ліцеї проводиться День цивільного захисту. Зараз в умовах повномасштабної війни ми, як ніколи, розуміємо, якими небезпечними можуть бути повітряні тривоги, мінні небезпеки, хімічні атаки чи атаки шахедів, та й панічні атаки теж. Створити відчуття безпеки, а це не лише про використання безпечного укриття , а й вміти надати один одному допомогу, знати як і де сховатися від небезпеки, навчитися володіти своїм тілом і розумом в момент паніки- ось які уміння і навики ми намагаємося дати нашим учням.

13:10 07.05.2024

Міжнародний День директора школи

1 травня відзначається Міжнародний День директора школи. Вітаємо мудрих, креативних наставників Жовтневої ЗОШ І -ІІІ ст. - Квітневого ліцею Пивоварську Р.І., Кобилинського В.В., Бежевець Н.С., Баланенко А.Л.! Бажаємо міцного здоров'я, миру, душевного спокою!

13:30 01.05.2024

Музично-ритмічні рухи

У музично-ритмічному русі вдосконалюється робота нервових центрів, розвивається м'язовий апарат зміцнює опорно-руховий апарат, розвиває координацію рухів і орієнтацію в просторі, розвиваються творчі здібності, емоційна чуйність на музику.

15:30 26.04.2024

«Левеня-2024»

З 8-10 квітня 2024 року відбувся щорічний Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс «Левеня-2024». Висловлюю велику вдячність учням, які взяли участь у конкурсі, перевіривши свої вміння застосовувати знання на практиці,відчути азарт змагання і радість успіху, увійти до складу єдиної команди дорослих і дітей, представників великих міст і маленьких селищ з різних куточків України, яких об’єднує найцікавіша наука про природу – ФІЗИКА. Всі учасники конкурсу отримали сертифікати різного ступеня. Надіюсь на плідну співпрацю в майбутньому. Молодці!

15:00 26.04.2024

26 квітня - День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

Сьогодні - 26 квітня 2024 року віідзнається 38 роковина аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також вшановують ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

13:55 26.04.2024

,,Радіоолімпіада-2024''

Одним з пріоритетних завдань нашого ліцею є розвиток творчих здібностей здобувачів освіти. 24.02.24 року з метою створення сприятливих умов для розвитку здібностей обдарованої молоді, прищеплення інтересу до вивчення фізики, популяризації сучасної радіофізики, як новітньої науки, що бурхливо розвивається та суттєво впливає на рівень обороноздатності нашої країни, Харківським національним університетом імені В.Н.Каразіна проводилась Всеукраїнська тематична олімпіада фізики ,,Радіоолімпіада-2024''.

13:13 17.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень