A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Квітневий ліцей" Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

26 квітня - День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

Дата: 26.04.2024 13:55
Кількість переглядів: 4

Сьогодні - 26 квітня 2024 року віідзнається 38 роковина аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також вшановують ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Завдяки героїзму і самовідданості пожежників та військовослужбовців, працівників будівельних і транспортних організацій, медиків вдалося загасити смертоносне вогнище.

Нинішнє і прийдешні покоління назавжди залишаються у неоплатному боргу перед людьми, які ціною власного здоров’я і навіть життя захистили нас від страшної трагедії.

Нехай ніколи не повториться шлях чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку.На зображенні може бути: 5 людей, телевізор та текстНа зображенні може бути: 9 людей та скрипкаНа зображенні може бути: 9 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються, карта та текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень