A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Квітневий ліцей" Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! ЗАРАХУВАННЯ ДО 1 КЛАСУ

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державних гарантій в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану» та статті 571 Закону України «Про освіту» (далі - Закон) здобувачам освіти, які в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану в Україні чи окремих її місцевостях, оголошених у встановленому порядку (особливий період) були вимушені змінити місце проживання (перебування), залишити робоче місце, місце навчання, незалежно від місця їх проживання (перебування) на час особливого періоду гарантується організація освітнього процесу в дистанційній формі або в будь-якій іншій формі, що є найбільш безпечною для його учасників.

21:07 10.05.2022

День пам’яті та примирення

Кожного року 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Цей день присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Пам’ятний день встановлений з метою гідного вшанування подвигу українського народу та його внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. 

20:13 08.05.2022

Нові відео

https://www.youtube.com/channel/UCkCORRAC26QrQfILaxBq_VA

22:51 01.05.2022

Форма для реєстрації учнів ЗЗСО на навчання з числа внутрішньо переміщених осіб у Житомирській області

Учні з числа внутрішньо переміщених осіб можуть тимчасово відвідувати заклади загальної середньої освіти за місцем тимчасового перебування. З метою залучення до навчання учнів із числа внутрішньо переміщених осіб на території Житомирської області Квітневої ТГ пропонуємо заповнити Форма для учнів.

10:59 22.03.2022

День народного єднання

День єднання - зовсім молоде свято, яке має згуртувати українців і показати, що ми - єдиний народ. З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким 16 лютого 2022 року визначене Днем єднання в Україні.

10:00 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень