A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Квітневий ліцей" Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

105 річчю Злуки

Об'єднання в 1919 році двох молодих українських держав - УНР та ЗУНР, були приурочені заходи, проведені в Квітневому ліцеї. Учні разом зі своїми класними керівниками утворювали єдиний ланцюг єдності, проводили вікторини, оформляли листівки у формі сердечок, дізнавались нове з історії свята.

11:00 22.01.2024

Футзал

Долучаємося до змагань Всеукраїнської шкільної ліги ,,Пліч- о- пліч. Разом переможемо!''

12:05 18.01.2024

Смачні уроки

Яку справу хочеться робити разом? Та всі, якщо спільно з друзями! Особливо, якщо отримали гарний настрій, нові вміння і смачний результат!

12:05 16.01.2024

Цікава фізика

А Вам подобаються уроки фізики, адже вони цікаві? Особливо, коли проводимо експерименти!

14:05 10.01.2024

Підтримка в тилу

Перемога наших воїнів на передовій залежить від надійної й постійної підтримки в тилу. Наш кулінарний батальйон - дівчата- волонтери Квітневого ліцею продовжують працювати. Вони без діла не сидять… Декілька разів на місяць, майже два роки поспіль наші завзяті жіночки Ільницька Наталія, Бородавко Тетяна, Дінега Наталія, Костянчук Тетяна, Грабовська Валентина, Баранова Поліна, Федас Ірина, Мельник Катерина, Сохацька Наталія готують різноманітні смаколики та відправляють на фронт не менше кількох сотень виробів, а це близько 50 кілограмів готової випічки. Так і сьогодні, в черговий раз, завершили приготування домашньої смакоти. Печуть борошняні вироби, постійно розширюючи асортимент. Дівчата кажуть, що роблять пиріжки для своїх захисників, щоб швидше все це закінчилось, і вони додому повернулися живими, здоровими. Хочеться порадувати наших захисників випічкою, приготованою, як вдома та подякувати хлопцям за їхні мужність та героїзм, з якими вони відстоюють незалежність та територіальну цілісність України. Крокуємо до перемоги разом, показуючи приклад згуртованості й нагадуючи, що нині кожна добра справа – задля спільної мети.

14:05 10.01.2024

Педрада

Чим займаються вчителі під час канікул? Впорядковують журнали, складають плани, займаються самоосвітою, а ще перезагружують свій педагогічний потенціал. Бо лише той, хто сам постійно навчається, може бути вчителем для інших.

10:00 05.01.2024

Свято наближається

Друзі, наближається Новий рік. Ви вже вирішили, як будете святкувати? Можливо, як 1-класники будете водити хороводи біля ялинки? Чи як 9 -класники в піжамах, чи як 11-класники , смакуючи піцу і переглядачи улюблений кінофільм ?

12:00 28.12.2023

Конкурс колядок

Сьогодні в ліцеї з самого ранку відчувався дух Різдва - діти одягли не свої звичні худі, а святкові вишиванки, по ліцею не бігали, а шляхетно прохожувались, особливо дівчата, накинувши на плечі яскраві хустини. Всі ніби чекали якогось дива.

13:00 27.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень