A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Квітневий ліцей" Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

Стійкість і незламність української нації!

Сьогодні весь світ переконався у стійкості і незламності української нації, героїзмі і мужності захисників, які вже майже 2 роки боронять нашу землю від рашистської нечисті. У жорстокій війні гинуть кращі сини нашого народу. Їх подвиг завжди буде вписаний в пам'ять прийдешніх поколінь.

09:25 20.02.2024

Всеукраїнський спортивний проєкт «Пліч-о-пліч»

У Квітневій територіальній громаді заклади освіти готуються до ІІ (територіальний) етапу Всеукраїнського спортивного проєкту «Пліч-о-пліч», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським. Ця ініціатива сприяла популяризації фізичної культури та спорту серед молоді й створила умови для розвитку командного духу й партнерства серед учасників. Тренування (з волейболу, футзалу, баскетболу, черлідингу) в Квітневому ліцеї проходять на повну потужність! Впевненість у кожному кроці, точність кожного кидка – ми прокладаємо шлях до перемоги крок за кроком. Знаємо, що найважливіше - це команда, сплетена дружбою та спільною метою. ВІРИМО В НАШУ ПЕРЕМОГУ

12:48 15.02.2024

День без рюкзаків

З яким предметом шкільного життя у Вас асоціюється школа? Звичайно, з рюкзаком! Важким, не дуже зручним, в якому є все - і підручники, і щоденник, і яблуко чи бутерброд, і старі записки, і фантики від цукерок, і крихти печива... А як же в школі без рюкзака?

10:25 15.02.2024

Всесвітній день читання вголос

Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос (World Read Aloud Day). Цю подію започаткував міжнародний освітній проєкт «LitWorld» у 2010 році.

11:34 01.02.2024

"Пліч-о- пліч! Всеукраїнські шкільні ліги"

У рамках проєкту "Пліч-о- пліч! Всеукраїнські шкільні ліги" 31.01.2024 р. в Квітневому ліцеї проведено підготовку та виступ команди з чирлідингу. Чирлідинг- це складно- координаційний вид спорту, який поєдує в собі характерні риси художньої та спортивної гімнастики, акробатики.

11:30 31.01.2024

"Пліч- о- пліч. Разом до Перемоги! ''

В Квітневому ліцеї продовжуються спортивні змагання в рамках Всеукраїнських шкільних ліг ,,Пліч- о- пліч. Разом до Перемоги! ''

10:10 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень