A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Квітневий ліцей" Квітневої сільської ради Житомирського району Житомирської області

Новини

Дата: від до Скинути

,,Радіоолімпіада-2024''

Одним з пріоритетних завдань нашого ліцею є розвиток творчих здібностей здобувачів освіти. 24.02.24 року з метою створення сприятливих умов для розвитку здібностей обдарованої молоді, прищеплення інтересу до вивчення фізики, популяризації сучасної радіофізики, як новітньої науки, що бурхливо розвивається та суттєво впливає на рівень обороноздатності нашої країни, Харківським національним університетом імені В.Н.Каразіна проводилась Всеукраїнська тематична олімпіада фізики ,,Радіоолімпіада-2024''.

13:13 17.04.2024

Пліч-о-пліч. Разом переможемо !

13 квітня у Попільнянському ліцеї пройшов III етап Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч» з баскетболу серед дівчат та юнаків.

11:23 17.04.2024

Командна робота. Що ж це?

Ми часто чуємо фразу - командна робота. Що ж це? Як добитися повного розуміння і підтримки між колегами? В бізнесі існує термін -тимбілдинг, або командотворення (англ. Team building — побудова команди) — термін, що часто використовується у застосуванні різних дій для створення та підвищення ефективності роботи команди. Ідея командних методів роботи запозичена зі світу спорту та стала активно впроваджуватися в практику. Під час спортивного тимбілдингу колеги відчувають себе партнерами, отримають позитивні емоції, заряджаються позитивною та творчою енергією.

11:20 04.04.2024

Підготовка до канікул

Напередодні весняних канікул в ліцеї провели генеральне прибирання класних кімнат та спортзалу. Всі учні від першачків до найстарших долучилися до трудової акції.

13:00 29.03.2024

Свято весни та жінки

Зазвичай у навчальних закладах 8 березня відзначається як Свято весни та жінки - найріднішої людини- мами, а ще бабусі, сестрички, однокласниці! Діти готують свої привітання- слова любові і подяки , сувеніри і подарунки.

23:34 10.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень